Contact

Neem gerust contact op! Drijvende kracht achter Zegfilm is Barbara Groeneveld. Zegfilm is gevestigd in Amersfoort en actief in alle uithoeken van het land.
info@zegfilm.nl / 06-145 225 81
kvk: 57347492

Over mij

Al jong verzamelde ik verhalen. Op mijn vaders oude racefiets ging ik door het landschap
van mijn jeugd, de weilanden en het eindeloze kanaal achter Leusden. Zo vaak kwam ik thuis met de verhalen van mensen die ik onderweg ontmoette. Verhalen die me inspireerden, die me iets leerden over de grote-mensen-wereld van ambities, tegenslagen, je eigen weg zoeken. Verhalen laten zich fijn vertellen tegen mij, ontdekte ik al vroeg.

Hoe mensen creatief vorm geven aan hun verhaal. Als ik de essentie van mijn studie muziektherapie moet terugbrengen tot één zin zou het deze zijn. Nog niet voldaan na mijn diplomering, ben ik Theater-Film en –Televisiewetenschap gaan studeren. Hoe dat verhaal te vertellen vanuit een coherente dramaturgie, met een professionele opbouw en in of buiten kaders en tradities, ik zoog het gretig op.

Ik ging aan de slag bij gezelschappen en festivals waar ik organisatie, logistiek, planning, financiën, en pr deed voor voorstellingen. Een onmisbare basis voor het welslagen van elk maakproces is een goede productionele stroomlijning.

In 2006 kocht ik na een cursus filmen en monteren bij ATP-Studio’s mijn eerste professionele camera. Lang verhaal kort leidde dat tot een post-hbo camjo-opleiding in 2014 en de start van mijn eigen bedrijf Zegfilm.
Waarom dit voelt als mijn bestemming? Ik vorm mijn handen voor me tot een kommetje alsof ik je een prachtig kostbaar juweel laat zien: “Dit is wat ik zelf gemaakt heb” zeg ik je stralend. En bovendien mag ik weer opnieuw door het landschap waar ik onderweg verhalen verzamel die me inspireren, me iets leren en die me raken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor de onregelmatige update en neem gerust contact op als je vragen hebt.