Wil je het verhaal vertellen over je bedrijf of organisatie?

Een documentaire of reportage maak ik graag in samenwerking met partners: Organisaties die hun idealen of werk zichtbaar willen maken om mensen te inspireren of binden aan de organisatie en die geloven in de kracht van bewegend beeld.

Waarom doe je wat je doet? Wat voor verschil maak je, voor je klant, de deelnemers, voor de maatschappij? Samen brengen we dit in beeld, vertelt  door diegenen wiens hart er vol van is.

Samen bespreken we de kernboodschap en hoe we jouw passie en impact sterk in beeld brengen. Met een uitgewerkt filmplan en eventueel een script op zak gaan we filmen. Je krijgt genoeg tijd en ondersteuning om je verhaal fris en compact te vertellen. Filmen doen we op een locatie waar jij je op je best voelt. Of dat nou in Nederland is, in Engeland zoals we met Engelse Taaldiensten deden, of ergens anders op de wereld, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Investering in je film

Het maken van een film die de kern van je verhaal raakt en pakkend in beeld brengt, is een flinke investering. Voor een sterke inhoud formuleren we samen de thema’s of de uiteindelijke tekst. De essentie van je organisatie, je drijfveren als ondernemer, je passie en resultaten begrijpelijk verwoord en verbeeld. Dat kan aardig wat tijd vergen maar blijkt altijd waardevol. Dit creatieve proces laat je scherp kijken naar wat je doet en waarom je het doet. Als alles goed in beeld is gebracht krijg je een eerste versie van de film, waar je nog wijzigingen in kunt voorstellen.
De financiële investering in een film is o.m. afhankelijk van de tijd die nodig is voor het ontwerp, de opnames en de montage. Ik werk altijd met een prijsafspraak vooraf zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Voor een professioneel videoportret of verhalende film kun je uitgaan van een bedrag tussen 850,- en 2300,- euro.

Zegfilm biedt organisaties die zich inzetten voor cultuur, maatschappelijk domein  en ontwikkelingskansen van mensen, de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief een film te maken. Neem voor informatie over de mogelijkheden en voorwaarden contact op via info@zegfilm.nl

Neem zeker contact op als je vragen hebt, via het contactformulier of per mail naar info@zegfilm.nl

Eén gedachte over “Heb je een verhaal te vertellen?

 1. vh64699-2 Bericht auteur

  Reacties

  “Ik ben er vooral stil van.
  Wat heb je een prachtige inkijk in de concertjes gemaakt, alsof je er midden tussen zit.
  Wat een intieme beelden, zonder dat je je een indringer voelt.
  Zoveel te zien terwijl er toch veel rust in zit. (Terwijl er nog twee zéér aanwezige cameraploegen door het concertje en jouw beeld heen liepen…)

  En wat een feest om wat je hoort zo soepel te laten matchen met wat je ziet.
  Ik vind het prachtig, niks meer aan doen!”

  Renske van Ebbenhorst (Ranjaconcerten)

Reacties zijn gesloten.