Bedrijfsfilm Midden-Nederland

Voor bedrijven en ondernemers

De sterkste manier om (potentiële) klanten te overtuigen van je expertise en meerwaarde is door een persoonlijke ontmoeting. Kun je niet alle geïnteresseerden persoonlijk spreken dan is een videoportret als bedrijfsfilm het beste alternatief.

Die bedrijfsfilm maak ik graag met jou! Samen bespreken we wat de kernboodschap is die je klanten overtuigt en hoe we jouw passie en kennis sterk in beeld brengen. Met een uitgewerkt filmplan en eventueel een script op zak gaan we filmen. Je krijgt genoeg tijd en ondersteuning om je verhaal fris en compact te vertellen. Sterke beelden van je onderneming in bedrijf ondersteunen de boodschap. Filmen doen we op een locatie waar jij je op je best voelt. Of dat nou in Nederland is, in Engeland zoals we met Engelse Taaldiensten deden, of ergens anders op de wereld, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Investering in je bedrijfsfilm

Het maken van een videoportret of bedrijfsfilm is een flinke investering. Voor een sterke inhoud formuleren we samen de thema’s of de uiteindelijke tekst. De essentie van je bedrijf, je drijfveren als ondernemer, je passie en expertise formuleren en dit alles concreet en begrijpelijk verwoord. Dat kan aardig wat tijd vergen maar blijkt altijd waardevol voor de film. En het is ook leuk om weer even scherp te krijgen wat je doet en waarom je het doet. Als alles goed in beeld is gebracht krijg je een eerste versie van de film, waar je nog zaken in kunt wijzigen.
De financiële investering in een videoportret of bedrijfsfilm is o.m. afhankelijk van hoeveel tijd die nodig is voor de opnames. Ik werk altijd met een prijsafspraak vooraf zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Voor een professioneel videoportret of bedrijfsfilm kun je uitgaan van een bedrag tussen 850,- en 2300,- euro.

Neem zeker contact op als je vragen hebt, via het contactformulier of per mail naar info@zegfilm.nl

1 thought on “Bedrijfsfilm Midden-Nederland

 1. Reacties

  “Ik ben er vooral stil van.
  Wat heb je een prachtige inkijk in de concertjes gemaakt, alsof je er midden tussen zit.
  Wat een intieme beelden, zonder dat je je een indringer voelt.
  Zoveel te zien terwijl er toch veel rust in zit. (Terwijl er nog twee zéér aanwezige cameraploegen door het concertje en jouw beeld heen liepen…)

  En wat een feest om wat je hoort zo soepel te laten matchen met wat je ziet.
  Ik vind het prachtig, niks meer aan doen!”

  Renske van Ebbenhorst (Ranjaconcerten)

Comments are closed.